بیست و هفتمین باشگاه فیزیک مرکز علوم و ستاره‌شناسی تهران

photo_2021-09-22_02-33-18

مفاهیمی چون انفجار بزرگ، ماده تاریک، سیاهچاله‌ها و… در عین این که بسیار به گوش‌ها آشنا است و هر علاقه‌مند به نجوم آن‌ها را شنیده است اما همچنان جزو مسائل مورد مناقشه و چالش برانگیز نجوم به شمار می‌آیند.
در این برنامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که آیا مدل استاندارد کیهان‌شناسی یا مدل بیگ‌بنگ تنها مدلی است که وقایع کیهان را شرح می‌دهد؟
چرا این مدل به عنوان رایج‌ترین مدل علمی شناخته می‌شود؟
آیا فیزیکدانانی هستند که منتقد مدل استاندارد و رایج کیهان‌شناسی باشند؟ و آیا مدل‌های دیگر از روش علمی تبعیت می‌کنند؟
در این برنامه گریزی به مدل‌های علمی دیگر کیهان‌شناسی و فیزیکدانان منتقد مدل استاندارد خواهیم زد که به مدل‌های جایگزین معروفند، برجسته‌ترین این مدل‌ها تئوری MOND، مدل حالت پایدار و کیهان‌شناسی پلاسما نام دارند، کیهان ما مطابق با این مدل‌ها با چیزی که در مدل استاندارد می‌شناسیم متفاوت است، تا جایی که ممکن است به جای سیاهچاله‌ها و ماده تاریک به فیزیک متفاوتی برسیم.
اگر علاقه‌مند به آشنایی با مدل‌های جایگزین و جایگاه آن‌ها در جوامع علمی هستید این برنامه به شما پیشنهاد می‌شود.

 

طراح پوتسر: فاطمه فلامرزی

The Thunderbolts Project

پر بیننده ها

  • mag_field_current_450x370

    میدان های الکتریکی و مغناطیسی در فضا

    ۲ توان گرانش و نیروهای الکتریکی میتوان گفت گرانش نیروی نسبتا ضعیفی است. نیروی الکتریکی کولنی بین یک پروتون و یک الکترون در حدود ۱۰ به توان ۳۹ بار قوی تر از نیروهای گرانشی بین آنهاست. چهار نیروی بنیادین در فیزیک اثرات متقابل هردو میدان گرانشی و الکترومغناطیسی به صورت نامحدودی ادامه دارد.  نیروی نسبی…

  • عضوگیری

    عضوگیری گروه آذرخش پارسی – (شهریور۹۸)

    گروه آذرخش پارسی، عضو می پذیرد انواع عضویت در آذرخش پارسی: ۱٫ عضویت ناپیوسته: ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارای مهارت لازم زبان انگلیسی هر عضو ناپیوسته طی یک بازه زمانی یک ساله در این مجموعه عضویت داشته و از کلیه امکانات لازم گروه بهره ور خواهد شد، این بازه زمانی به نوعی…

  • plasma_lab_450x303

    پلاسما

    ۳ معرفی پلاسما مسئله اینکه جهان از پلاسما تشکیل شده است برای همه شناخنه شده است. در واقع، پلاسما رایج ترین نوع ماده در جهان است. در مکان های مختلف مانند: آتش، چراغ های نئون، و رعد و برق بر روی زمین و فضای کهکشانی و بین کهکشانی یافت می شود. تنها دلیلی که ما…

گروه آذرخش پارسی

گروه تحقیقاتی بین المللی، در زمینه ترویج عمومی و یا مطالعه تخصصی مدل های نوین در علوم طبیعی
آذرخش پارسی، از اسفند ماه سال 1391 با محوریت مطالعه و بررسی مدل های نوین نجومی آغاز به کار نموده است.
www.thunderbolts.info