سیاره ایکس و پیش بینی های مدل الکتریکی

۰
cd5b13407da444d295a462f6a1a1a69e

چندی پیش در رسانه های نجومی جهان مطرح شد:

به نظر می‌رسد دوباره منظومه‌ی شمسی صاحب ۹ سیاره شده است. چند روز پیش دو ستاره‌شناس مشهور گفتند که ممکن است در دوردست‌های منظومه‌ی شمسی، سیاره‌ی خیلی بزرگی وجود داشته باشد. یک سیاره‌ی خیلی بزرگ که احتمالا هم اندازه‌ی سیاره‌ی نپتون است و هر ۱۵ هزار سال یک بار دور خورشید می‌گردد. این سیاره احتمالا در نزدیک‌ترین حالت، ۲۰۰ برابر فاصله‌ی خورشید تا زمین با ما فاصله دارد.

دانشمندانی که این ادعا را مطرح کرده‌اند، می‌گویند شاید زمانی در حدود ۴٫۵ میلیارد سال پیش و وقتی منظومه‌ی شمسی تازه در حال شکل گرفتن بوده، این سیاره در نواحی داخلی منظومه‌ی شمسی بوجود آمده و سپس به دلایلی، به بیرون پرت شده و اکنون در مداری به شدت بیضوی دور خورشید گردش می‌کند. این دو ستاره‌شناس شواهد خیلی قدرتمندی برای ادعای خود مطرح می‌کنند. بسیاری از ادعاهای قبلی پایه و اساس خیلی محکمی نداشتند. ولی این شواهد جدید را دو نفر از دانشمندان سیاره‌شناس مشهور به نام «کنستانتین باتیگین» (Konstantin Batygin) و «مایک براون» (Mike Brown) از انستیتوی فناوری کالیفرنیا در پاسادنا ارائه داده‌اند.

آن‌ها با بررسی دقیق مدار اجرام دوردست‌ منظومه‌ی شمسی و ماه‌ها شبیه‌سازی کامپیوتری این ادعا را مطرح کرده‌اند. براون می‌گوید: «اگر بگویید ما شواهدی مبنی بر وجود سیاره‌ی ایکس داریم، تقریبا همه‌ی ستاره‌شناسان می‌گویند، دوباره؟ این‌ها دیوانه شده‌اند! ولی چرا این بار داستان تفاوت می‌کند؟ معلوم است، چون که ما درست می‌گوییم!» (مهدی مومن زاده – دیجی کالا مگ)

در منظومه ی شمسی ما اشیای بسیاری وجود دارند که هنوز از چشم ما پنهان باقی مانده اند . در واقع دانشمندان معتقدند هنوز اجرام بسیار زیاد ناشناخته ای  در منظومه ی شمسی وجود دارند که از نظر اندازه برابر با  پلوتو،کروی شکل  وهمانند آن  دارای مداری به شدت بیضی و نامتعارف میباشند.آنها در صدد قرار گرفتن که تعریفی جدید در مورد سیارات ارائه دهند زیرا در این صورت  تعداد اعضای منظومه ی شمسی به طور غیرقابل شمارشی افزایش می یافت. طبق این تعریف،یک سیاره به قدری پر جرم است که فعالیت گرما هسته ای ندارد ولی جرمش به اندازه ایست که شکل کروی به خود گرفته و اطرافش را از اشیائ دیگر تخلیه نموده است.این  موضوع ،این حقیقت را که اجرامی به بزرگی پلوتو که با همراهی توده سنگ های بیشمار دیگر به صورت گروهی حرکت میکنند را کتمان نمیکند.مدار این اشیائ بسیار کشیده و عجیب میباشد به طوری که میتوان در قیاس با دنباله دار ها قرار گیرند.همان طور که از محاسبات مشخص است این دنباله دار ها هر چند هزار سال یکبار به حضیض خود با خورشید میرسند.امانوئل ویلکوفسکی از اولین کسانی بود که حدود پنجاه سال پیش وجود سیاره ای غول پیکر در ورای مدار نپتون را پیش بینی کرده ولی تا ۲۵ سال بعد شاهد انکار آن توسط ناسا و دیگر دانشمندان مرتبط بود تا اینکه در سال ۱۹۸۱ اولین شواهد بر وجود چنین جرمی یافت شد .مک کنی (از نظریه پردازان اصلی مدل الکتریکی دنباله دارها)از جمله کسانی بود که بعد از ویلکوفسکی با نوشتن کتابی درباره ی وجود سیاره ی ایکس و اثرات گذر آن بحث نموده و معتقد به وجود یک سیاره غول در ورای مدار نپتون بود.

مک کنی پیش بینی کرده بود بین این سیاره و سیارات دیگر منظومه شمسی بر هم کنش های الکترومغناطیسی نیز وجود دارد.

جیمز مک کنی از محققین مستقلی است که در زمینه مدل جهان الکتریکی فعالیت میکند و زمینه پژوهشی وی بیش تر در زمینه مدل دشارژ پلاسمای دنباله دار ها می باشد.

 

نویسنده: فاطمه طهماسبی

ارسال پاسخ

ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. موارد مورد نیاز علامتگذاری شده است *

The Thunderbolts Project

پر بیننده ها

  • mag_field_current_450x370

    میدان های الکتریکی و مغناطیسی در فضا

    ۲ توان گرانش و نیروهای الکتریکی میتوان گفت گرانش نیروی نسبتا ضعیفی است. نیروی الکتریکی کولنی بین یک پروتون و یک الکترون در حدود ۱۰ به توان ۳۹ بار قوی تر از نیروهای گرانشی بین آنهاست. چهار نیروی بنیادین در فیزیک اثرات متقابل هردو میدان گرانشی و الکترومغناطیسی به صورت نامحدودی ادامه دارد.  نیروی نسبی…

  • عضوگیری

    عضوگیری گروه آذرخش پارسی – (شهریور۹۸)

    گروه آذرخش پارسی، عضو می پذیرد انواع عضویت در آذرخش پارسی: ۱٫ عضویت ناپیوسته: ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارای مهارت لازم زبان انگلیسی هر عضو ناپیوسته طی یک بازه زمانی یک ساله در این مجموعه عضویت داشته و از کلیه امکانات لازم گروه بهره ور خواهد شد، این بازه زمانی به نوعی…

  • plasma_lab_450x303

    پلاسما

    ۳ معرفی پلاسما مسئله اینکه جهان از پلاسما تشکیل شده است برای همه شناخنه شده است. در واقع، پلاسما رایج ترین نوع ماده در جهان است. در مکان های مختلف مانند: آتش، چراغ های نئون، و رعد و برق بر روی زمین و فضای کهکشانی و بین کهکشانی یافت می شود. تنها دلیلی که ما…

گروه آذرخش پارسی

گروه تحقیقاتی بین المللی، در زمینه ترویج عمومی و یا مطالعه تخصصی مدل های نوین در علوم طبیعی
آذرخش پارسی، از اسفند ماه سال 1391 با محوریت مطالعه و بررسی مدل های نوین نجومی آغاز به کار نموده است.
www.thunderbolts.info