گزارش حضور نماینده بخش فارسی در کنفرانس آریزونای امریکا

۰
از سمت چپ: انیس اسکات (عضو هیئت مدیره)، استفان کروترس (ریاضیدان دانشگاه ولز جنوبی استرالیا) - والاس تورنهیل (نایب رئیس) - پروفسور دونالد اسکات (عضو هیئت مدیره) - سوزان شیروت (مدیر داخلی)

بزرگ ترین رویداد سالانه پروژه آذرخش، کنفرانس سالیانه ای است که به نام “کنفرانس جهان الکتریکی” در امریکا برگزار میگردد، امسال این کنفرانس در شهر فنیکس ایالت آریزونای امریکا با حضور نماینده بخش فارسی این پروژه برگزار شد.

این سومین مشارکت فارسی زبانان در این کنفرانس می بود، بار اول دکتر علیرضا اخلاق موید به عنوان سخنران مدعو این کنفرانس در ادوار گذشته دعوت شده بود و امسال نیز، محمدرضا شفیع زاده از مسئولین بخش فارسی و کامران ادیب دانشجوی دانشگاه سانفرانسیسکو موفق به کسب جایزه کمک هزینه شرکت در کنفرانس شدند که از این بین، فقط نماینده بخش فارسی در کنفرانس حضور یافت.

لازم به ذکر است هر سال جایزه ویژه کمک هزینه سفر به امریکا و شرکت در کنفرانس بین المللی جهان الکتریک، به تعدادی از دانشجویان برتر این حوزه تعلق میگیرد.

در خلال این کنفرانس زمینه های همکاری های پژوهشی بیش تر با بخش مرکزی از قبیل سهولت کسب راهنمایی علمی، ترجمه کتب به فارسی، استفاده از پتانسیل ایرانیان مقیم امریکا که با پروژه همکاری دارند و دعوت از اساتید برای سخنرانی در برنامه های علمی کشورهای فارسی زبان بررسی گردید.

دیگر پذیرفته شدگان این جایزه در کنفرانس امسال از کشورهای امریکا، کانادا، آرژانتین و بلاروس بودند.

در خلال این کنفرانس اساتیدی از دانشگاه های تگزاس، اوهایو کانادا و ماساچوست به سخنرانی پرداختند و همچنین تیم تحقیقاتی پروژه سافایر که در زمینه پلاسما و الکترومغناطیس خورشید در آزمایشگاه مشغول به کار است برای اولین بار به ارائه نتایج آزمایشگاهی خود پرداختند، آزمایشگاه پروژه سافایر از معدود آزمایشگاه های مختص پلاسما اخترفیزیک در جهان است که با هزینه ای قریب به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار بنا گردیده است و تیم تحقیقاتی سافایر با ارتباط با دانشگاه های مختلف با آن مشغول به کار است، بخش فارسی پروژه آذرخش نیست از سال گذشته در زمینه خورشید و میدان های الکترومغناطیسی اطراف زمین با این گروه در ارتباط بوده است.

همچنین پروفسور دان اسکات از دانشگاه ماساچوست، دکتر سی جی رنسوم از دانشگاه تگزاس، دکتر روبیتاله از دانشگاه اوهایو، دکتر ایگناسیو از رصدخانه اسکای پای نیومکزیکوی امریکا، دکتر کلارژ پژوهشگر سابق رصدخانه آرکیبو و عضو ارشد آزمایشگاه  و تیم تحقیقاتی سافایر، دکتر هیلتون رتکلیف، مدیر سابق رصدخانه دوربان افریقای جنوبی، دیوید تالبوت و والاس تورنهیل به ترتیب ریاست ونایب ریئس پروژه آذرخش حمایت همه جانبه و همکاری علمی خود از بخش فارسی پروژه آذرخش را اعلام کردند.

در نهایت نیز در اختتامیه این کنفرانس ۵ روزه، بخش فارسی طی سخنرانی توسط محمدرضا شفیع زاده معرفی گردید.

محمدرضا شفیع زاده، مسئول بخش فارسی در کنار هیئت مدیره پروژه آذرخش

محمدرضا شفیع زاده، مسئول بخش فارسی در کنار هیئت مدیره پروژه آذرخش

 از سمت چپ: انیس اسکات (عضو هیئت مدیره)، استفان کروترس (ریاضیدان دانشگاه ولز جنوبی استرالیا) - والاس تورنهیل (نایب رئیس) - پروفسور دونالد اسکات (عضو هیئت مدیره) - سوزان شیروت (مدیر داخلی)

از سمت چپ: انیس اسکات (عضو هیئت مدیره)، استفان کروترس (ریاضیدان دانشگاه ولز جنوبی استرالیا) – والاس تورنهیل (نایب رئیس) – پروفسور دونالد اسکات (عضو هیئت مدیره) – سوزان شیروت (مدیر داخلی)

سخنرانی محمدرضا شفیع زاده در اختتامیه کنفرانس

سخنرانی محمدرضا شفیع زاده در اختتامیه کنفرانس

با پروفسور دونالد اسکات و انیس اسکات از اعضای هیئت مدیره پروژه

محمدرضا شفیع زاده با پروفسور دونالد اسکات و انیس اسکات از اعضای هیئت مدیره پروژه

با بقیه برندگان کمک هزینه امسال

محمدرضا شفیع زاده با دیگر پذیرفته شدگان دانشجویی و جمعی از اساتید

با بقیه برندگان کمک هزینه امسال

محمدرضا شفیع زاده در بین پذیرفته شدگان جایزه دانشجویی پروژه آذرخش

گزارشی از این رویداد در پایگاه خبری بهاران منتشر شد که از اینجا قابل رویت است.

در اینجا، با بخش فارسی پروژه آذرخش آشنا شوید

ارسال پاسخ

ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. موارد مورد نیاز علامتگذاری شده است *

The Thunderbolts Project

پر بیننده ها

  • mag_field_current_450x370

    میدان های الکتریکی و مغناطیسی در فضا

    ۲ توان گرانش و نیروهای الکتریکی میتوان گفت گرانش نیروی نسبتا ضعیفی است. نیروی الکتریکی کولنی بین یک پروتون و یک الکترون در حدود ۱۰ به توان ۳۹ بار قوی تر از نیروهای گرانشی بین آنهاست. چهار نیروی بنیادین در فیزیک اثرات متقابل هردو میدان گرانشی و الکترومغناطیسی به صورت نامحدودی ادامه دارد.  نیروی نسبی…

  • عضوگیری

    عضوگیری گروه آذرخش پارسی – (شهریور۹۸)

    گروه آذرخش پارسی، عضو می پذیرد انواع عضویت در آذرخش پارسی: ۱٫ عضویت ناپیوسته: ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارای مهارت لازم زبان انگلیسی هر عضو ناپیوسته طی یک بازه زمانی یک ساله در این مجموعه عضویت داشته و از کلیه امکانات لازم گروه بهره ور خواهد شد، این بازه زمانی به نوعی…

  • plasma_lab_450x303

    پلاسما

    ۳ معرفی پلاسما مسئله اینکه جهان از پلاسما تشکیل شده است برای همه شناخنه شده است. در واقع، پلاسما رایج ترین نوع ماده در جهان است. در مکان های مختلف مانند: آتش، چراغ های نئون، و رعد و برق بر روی زمین و فضای کهکشانی و بین کهکشانی یافت می شود. تنها دلیلی که ما…

گروه آذرخش پارسی

گروه تحقیقاتی بین المللی، در زمینه ترویج عمومی و یا مطالعه تخصصی مدل های نوین در علوم طبیعی
آذرخش پارسی، از اسفند ماه سال 1391 با محوریت مطالعه و بررسی مدل های نوین نجومی آغاز به کار نموده است.
www.thunderbolts.info