سمینار کیهان شناسی پلاسما دانشگاه کردستان

۰
photo_2016-05-04_01-40-06

بهار امسال فصلی پربار و پرهیاهو برای بخش فارسی پروژه آذرخش است.

دومین سمینار امسال را با موضوع “معرفی مدل کیهان شناسی پلاسما” در دانشگاه کردستان برگزار خواهیم کرد، این سمینار با ارائه فرزین حسینی از اعضای پیوسته بخش فارسی انجام خواهد شد.

این سمینار به همت انجمن علمی نجوم و اخترفیزیک دانشگاه کردستان (ناک)، از ساعت ۱۴ الی ۱۶ روز ۱۸ اردی بهشت ماه در آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه کردستان برگزار خواهد، شرکت برای عموم آزاد و رایگان بوده و از کلیه علاقه مندان برای حضور در این برنامه دعوت می کنیم.

آماده همکاری جهت برگزاری برنامه های مختلف و مشترک با گروه های نجومی مختلف فارسی زبان هستیم.

ارسال پاسخ

ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. موارد مورد نیاز علامتگذاری شده است *

The Thunderbolts Project

پر بیننده ها

  • mag_field_current_450x370

    میدان های الکتریکی و مغناطیسی در فضا

    ۲ توان گرانش و نیروهای الکتریکی میتوان گفت گرانش نیروی نسبتا ضعیفی است. نیروی الکتریکی کولنی بین یک پروتون و یک الکترون در حدود ۱۰ به توان ۳۹ بار قوی تر از نیروهای گرانشی بین آنهاست. چهار نیروی بنیادین در فیزیک اثرات متقابل هردو میدان گرانشی و الکترومغناطیسی به صورت نامحدودی ادامه دارد.  نیروی نسبی…

  • عضوگیری

    عضوگیری گروه آذرخش پارسی – (شهریور۹۸)

    گروه آذرخش پارسی، عضو می پذیرد انواع عضویت در آذرخش پارسی: ۱٫ عضویت ناپیوسته: ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارای مهارت لازم زبان انگلیسی هر عضو ناپیوسته طی یک بازه زمانی یک ساله در این مجموعه عضویت داشته و از کلیه امکانات لازم گروه بهره ور خواهد شد، این بازه زمانی به نوعی…

  • plasma_lab_450x303

    پلاسما

    ۳ معرفی پلاسما مسئله اینکه جهان از پلاسما تشکیل شده است برای همه شناخنه شده است. در واقع، پلاسما رایج ترین نوع ماده در جهان است. در مکان های مختلف مانند: آتش، چراغ های نئون، و رعد و برق بر روی زمین و فضای کهکشانی و بین کهکشانی یافت می شود. تنها دلیلی که ما…

گروه آذرخش پارسی

گروه تحقیقاتی بین المللی، در زمینه ترویج عمومی و یا مطالعه تخصصی مدل های نوین در علوم طبیعی
آذرخش پارسی، از اسفند ماه سال 1391 با محوریت مطالعه و بررسی مدل های نوین نجومی آغاز به کار نموده است.
www.thunderbolts.info